2009-03-25

Phishing

Jag har fått ett mail från mitt webhotell idag om att någon har brutit sig in i mitt system och använt det för något som kallas phishing eller nätfiske. Därför har de stängt ner min webshop tills problemet är fixat.
Om du har fått något mail eller liknande om att lämna ut kontantkortsnummer eller fylla i formulär eller dylikt så kommer detta inte från mig och du borde spärra ditt kort om du fyllt i det. Om du inte fyllt i det, bortse från mailet.
Tills hemsidan är uppe igen är du välkommen att höra av dig till mig via kommentarer här i bloggen eller på linda@smyckorama.se
MVH Linda

2009-03-23

Silverlera och knappmaskin

I förra beställde jag och fick hem allt man kan behöva för att göra smycken i silverlera. Så spännande! Jag har sett olika konstverk skapade av andra i detta fantastiska material och tänkt länge att jag ska prova själv. Idag blev dagen med stort D, jag har tagit en paus från bokföringen och håller just nu på att prova olika sätt att arbeta med silverlera, just nu är jag inne på silverpasta och silverlera på spruta. Ska bli spännande att bränna det imorrn och se hur det blir!

Jag har även beställt en knappmaskin! Äntligen! Detta är något jag funderat över i flera år och nu tyckte jag att det var dags att våga språnget. Det ska bli mycket spännande att se vad jag kan göra med denna fantastiska maskin när den levererats.

Nu, åter till dagens prövningar.
Njut av smycket nedan så länge så får vi se om något av silverlerasmyckena blir tillräckligt fina för att hamna i webshopen inom kort.

2009-03-16

Glittra ikapp med vårsolen! Fynda unika smycken till halva priset.

Här kommer ett erbjudande till alla er därute som längtar efter våren lika mycket som jag!

Fynda unika, handgjorda smycken till halva priset och glittra ikapp med vårsolen!

Rabatten gäller exkl. frakt t.o.m. 31/3-09. Den omfattar ej de smycken som finns ute hos mina återförsäljare eller specialbeställningar.

Välkommen in på www.smyckorama.se

2009-03-10

Nya smycken

Idag och i söndags har jag lagt upp lite nya smycken i webshopen, nedan ser ni ett smakprov. Bilden visar ett litet hårspänne med silverspröt. Perfekt att liva upp frisyren med!
Resterande smycken finner du här.