2009-04-29

Smyckorama på Etsy

Eftersom det inte går något framåt med arbetet med min tidigare webshop så har jag nu börjat lägga in smycken på Etsy i stället. Du finner min butik där på: smyckorama.etsy.com.
Tidigare fanns det endast information på engelska där men jag har nu valt att även skriva på svenska, för att göra det så enkelt som möjligt för mina svenska kunder.
Bra med Etsy är även att du kan betala enkelt med kort, vilket underlättar köpet och gör att jag kan skicka din beställning snabbare.
Välkommen in på en titt!
Vänligen,
Linda

2009-04-22

Silverlera

Jag har äntligen lyckats hinna med att fotografera mina nya kreationer i silverlera!

Dessa smycken är gjorda av silverlera, som blir finsilver (999/1000 silver) när den bränns, sterlingsilver (925/1000 silver) och sötvattenspärlor, snäckskalspärlor, onyx och glas.

Här kommer smakprov:



2009-04-20

Knappar preview

Nu när hemsidan inte ligger uppe är jag kreativ så det skriker om det, självklart är det för att jag vet att jag inte kan lägga upp sakerna i webshopen. Här kommer lite smakprov på knappar som jag gjort med min nya, fina knappmaskin.

Jag har även gjort klart mina första silverlerasmycken, jag ska försöka fota dem fortast möjligt och visa upp här, blev supernöjd med dem!

2009-04-12

Funderingar kring hemsidan

Jag börjar komma vidare i mina funderingar kring webshopen och hur jag ska göra med den, just nu tänker jag att det bästa kanske vore att flytta den helt till http://smyckorama.etsy.com/, på det sättet når jag en internationell publik samtidigt som det förenklar att kunna ta betalt med kort. Tidigare har jag tänkt att jag ska göra även en engelskspråkig version av den webshop jag har men, eftersom det hittills inte funnits tid för mig att översätta den skulle jag på detta sätt slå flera flugor i en smäll eftersom jag heller inte skulle behöva oroa mig för intrång i domänen på samma sätt igen.
Detta ligger än så länge bara på idéstadiet och jag vill gärna höra vad Du tycker om detta. En anledning som gör att jag själv inte riktigt bestämt mig är att jag verkligen tycker om den webshop som jag arbetat fram, jag har själv gjort designen och lagt många timmar på den. Dock känns det osäkert att detta kan raseras över en natt så som det nu gjort.
Etsy är en engelskspråkig sida, skulle detta göra att Du backade undan från att handla? Finns det några andra aspekter som Du vill dela med Dig av? Jag är tacksam för alla tankar!

2009-04-11

Glad Påsk!

önskar jag Dig! Hoppas att Du får en härlig helg med mycket sol, god mat och busiga påskkärringar runt hörnen. Glöm inte att ta på Dig ett riktigt snyggt smycke också så solen har något fint att stråla på!
Vänligen,
Linda
~*~
Ps. Hemsidan ligger fortfarande nere men vi jobbar på att få upp den igen så fort som möjligt. Under tiden omvandlar jag min frustration över att den inte funkar till kreativitet och skapar en massa vackra kreationer att lägga upp när den återigen går att använda.

2009-04-02

Halvädelstenar på Tradera

Jag rensar lite bland mina halvädelstenar och har nu lagt in massa härliga sådana till bra utropspris på Tradera, du hittar dem här.