2009-12-08

Julbazaar i Annedalskyrkan

16 december hålls en konsert för Göteborgs hemlösa i Annedalskyrkan, innan dess kommer Ladyfest anordna en bazaar. Slå tre flugor i en smäll: handla julklapparna, skänk lite pengar och insup härliga julsånger. Bazaaren är öppen 18-20, konserten börjar 20.
Välkommen förbi!

Glas

Idag har jag beställt massa härligt glas eftersom jag tänkt prova på att göra egna glaspärlor. Jag testade det på en pärlkonferens förra året och det var så härligt! Nu är det således dags att testa lite mer och på hemmaplan, när jag lyckats få tag på allt jag behöver det vill säga. Så håll ögonen öppna, om ett tag kanske det kommer smycken med mina egna glaspärlor.
Vänligen,
Linda

2009-12-06

Tack till alla som kom på marknaderna!

Bild: Nils Linde, www.nilslinde.se

Nu är allt i ordning igen efter fredagens och lördagens marknader och webshopen fungerar som vanligt efter att ha varit stängd för att inget skulle bli dubbelsålt. Bilden ovan visar mig framför mitt bord på Göteborgs Remfabriks julmarknad. Tack till alla er som tittade förbi!
Vänligen,
Linda

2009-12-03

Nya smycken

Idag har jag uppdaterat webshopen med nya smycken! Vad sägs om dessa godingar?:

Välkommen in på smyckorama.etsy.com!

Uppdaterad hemsida

Ikväll har jag uppdaterat hemsidan med länk till min nya återförsäljare, lite ny info under "Övrigt" samt ändring av länken "Smycken" till "Butik". Hoppas du gillar ändringarna! :)

Vänligen,
Linda

2009-12-01

Göteborgs Remfabrik

På lördag ska jag stå på julmarknad i Göteborgs Remfabrik, varför jag var där och tittade igår. Vilket ställe! 100 år gamla maskiner som fortfarande fungerar, 3 våningar fyllda med nostalgi och förvåning. Det var riktigt mäktigt. Både jag och min mor gick därifrån lite fattigare i plånboken men mycket rikare i sinnet. Jag rekommenderar verkligen ett besök!

Göteborgs Remfabrik är öppet för guidade turer och remförsäljning måndagar kl 18 och ligger mellan Ullevi och Valhallabadet, ungefär bakom SF Bergakungen, adressen är Åvägen 15.

Julmarknaden går av stapeln lördagen den 5 december mellan 11 och 15.
Välkommen!