2012-12-14

Julmarknad på Överås 15/12

Imorgon lördag är det julmarknad på fantastiska Villa Överås i Göteborg, jag kommer dit och visar upp mina smycken tillsammans med en mängd fantastiska hantverkare och designers.

Välkommen!

Var: Villa Överås, Danska vägen 20, Göteborg.
När: Lördagen den 15 december kl 13:00-16:30.

Vi ses väl där?

2012-12-10

Julöppet hos Småskräddarna

Snön lyser vit på taket,
endast skrädderiet är vaket.
På onsdag 121212 är jag inbjuden att medverka med mina smycken när ett lokalt skrädderi öppnar upp för lite julemys. Du är varmt välkommen förbi Småskräddarna på Södra Larmgatan 16 i Göteborg (en trappa upp) mellan kl 17-21. Vi bjuder på pepparkaka och glögg.

Passa på att köpa julklapparna under mysiga former. Både Småskräddarna och Smyckorama tar kort.

Varmt välkommen in i värmen!

www.smaskraddarna.se
www.smyckorama.se



2012-12-07

Pärla! i Göteborg 3-5 maj 2013

Smyckorama presenterar stolt:
Pärla! är Göteborgs första stora konferens för pärlkreatörer, som går av stapeln första helgen i maj 2013 på Scandic Backadal strax utanför Göteborgs centrum. Här kommer vi tillsammans skapa en härlig social gemenskap med workshops, tävlingar och ett kreativt utbyte deltagare emellan.

Det finns plats för ungefär 125 deltagare och du väljer själv om du vill bo på hotellet eller komma som daggäst, om du vill vara med hela helgen eller endast delar av den, om du äter på hotellet eller fixar egen mat. Allt för att så många som möjligt ska ha möjlighet att delta. För mer information kring träffen och deltagande, surfa in på www.parlagbg.se


Deltagaranmälningen är öppen redan nu och först till kvarn gäller.
För kontinuerliga uppdateringar gå in och gilla vår facebooksida www.facebook.com/parlagbg

Välkommen att Pärla! i Göteborg!